Tule mukaan päättämään paremmasta arjesta – lähde SDP:n ehdokkaaksi kuntavaaleihin!

Ensi kevään kuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman kuntasi tulevaisuuteen.

Sosialidemokraatit haluavat vahvistaa turvaa ja toivoa tulevaisuuteen, luoda hyvinvointia jokaiseen Suomen kuntaan. Meille on tärkeää, että jokainen ihminen voi elää hyvää elämää ja kokea arvostusta ja osallisuutta omassa kotikunnassaan.

Kunnissa päätetään toimivan arjen asioista. Kunnat päättävät esimerkiksi varhaiskasvatuksen, koulutuksen, sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä ikäihmisten palvelujen järjestämisestä. Kunnissa päätetään myös, millaisia urheilu-, kulttuuri- ja sivistyspalveluita on asukkaille tarjolla sekä siitä, miten asuinympäristöjä kehitetään. Sosialidemokraatit haluavat, että kuntien palvelut toimivat ja helpottavat ihmisten arkea.

Haluamme rakentaa Suomea, jossa jokaisesta lapsesta voi tulla mitä vain. Laadukas varhaiskasvatus, tasa-arvoinen peruskoulutus sekä osaamista ja kasvua tukeva toisen asteen koulutus ovat tae sille, että lapsemme ja nuoremme pärjäävät tulevaisuudessa. Haluamme tukea perheitä ja varmistaa, että perheiden pienimmillä on turvallinen kasvuympäristö.

Meille on myös tärkeää, että jokainen ihminen voi ikääntyä ihmisarvoisella tavalla. Haluamme huolehtia siitä, että ikäihmisten palvelut toimivat ja ikääntyvien itsemääräämisoikeutta kunnioitetaan jokaisessa Suomen kunnassa. Arvostamme ikääntyviä ja heidän kanssaan työtään tekeviä.

Politiikassa on kyse arvoista ja kyvystä hoitaa yhteisiä asioita. Laadukkaat palvelut, turvallinen ja siisti asuinympäristö sekä arjen sujuvuudesta huolehtiminen ovat sosialidemokraateille sydämen asioita. Meille kyse on ihmisistä ja inhimillisyydestä.

Tulevaisuus tarvitsee tekijänsä. Lähde ehdolle kuntavaaleihin tai mukaan tukiryhmiin ja vaalityöhön. Sinua tarvitaan!

Sanna Marin
SDP:n puheenjohtaja, pääministeri

Ehdokkaaksi voit ilmoittautua tämän linkin kautta: https://sdp.fi/fi/kuntavaaliehdokkaaksi/