Pirkanmaan Sosialidemokraatit hakevat aluesihteeriä

Pirkanmaan Sosialidemokraatit ry on SDP:n piirijärjestö, joka vastaa SDP:n toiminnasta Pirkanmaan alueella.

Aluesihteerin tehtäviin kuuluu Pirkanmaan hyvinvointialueen sosialidemokraattisen valtuustoryhmän sihteerinä toimiminen sekä muut aluehallinnon sos.dem. toimintaan liittyvät tehtävät. Aluesihteeri vastaa myös aluehallinnon sos.dem. ryhmän ja Pirkanmaan Sosialidemokraattien viestinnästä, joten erilaiset viestinnän taidot pitää olla hyvin hallussa. Aluesihteeri osallistuu myös erilaisten tilaisuuksien, tapahtumien ja kokousten suunnitteluun ja järjestämiseen. Tehtävä vaatii myös ilta- ja viikonlopputöitä.

Toivomme, että sinulla on sosialidemokraattisen järjestökentän tuntemusta ja sosialidemokraattinen arvomaailma. Toivomme myös, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja omaat hyvät sosiaaliset taidot yhdistettynä päämäärätietoiseen otteeseen tehtävien hoitamisessa.

Aluesihteerin työpaikka sijaitsee Tampereen Työväentalolla, Hämeenpuisto 28 5 krs. 33200 Tampere. Haastattelut suoritetaan vk 23–24 ja valinta tehdään 15.6. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsopimus on voimassa toistaiseksi

Palkkaa maksamme Järjestötoimitsijoiden liiton työehtosopimuksen mukaisesti. Vastaavista tehtävistä maksetaan peruspalkkaa noin 2700-3000e (kokemuksen ja osaamisen mukaan) mutta haluamme, että laitat oman palkkatoiveesi mukaan hakemukseen. Työsuhteessa noudatamme JTL:n työehtosopimusta.

Mikäli paikka kiinnostaa niin lähetä hakemuksesi ja CV 31.5.2022 mennessä harri.sandell@sdp.fi

Lisätietoja:
puhelinajat: ke 18.5. klo 13–17, to 19.5. klo 13–17 ja ma 30.5. klo 9–17
Harri Sandell
toiminnanjohtaja
Pirkanmaan Sosialidemokraatit
harri.sandell@sdp.fi
050 516 4139