Pirkanmaan aluesihteeriksi valittu Leevi Karisalmi

Pirkanmaan Sosialidemokraattien piirihallitus on valinnut kokouksessaan 15. kesäkuuta aluesihteerin tehtävään sastamalalaisen Leevi Karisalmen, 25. Hän tulee aloittamaan täysipäiväisesti tehtävässä syyskuun alussa.

Karisalmi on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti (historia) Tampereen yliopistosta. Hän siirtyy tehtävään Nuorten Kotkien Keskusliitosta, jossa on toiminut alue- ja viestintäkoordinaattorina. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa korkeakouluharjoittelijana Kalevi Sorsa -säätiössä sekä ravintola-alalla.

Luottamushenkilönä Karisalmi on toiminut useissa tehtävissä sosialidemokraattisissa nuoriso- ja opiskelijaliikkeissä, viimeisimpänä Demarinuorten liittohallituksessa kaudella 2020–2022. Tällä hetkellä hän toimii kaupunginvaltuutettuna kotikaupungissaan Sastamalassa. Karisalmi uskookin, että aluesihteerin työ tarjoaa paljon oppimismahdollisuuksia myös luottamustehtäviä silmällä pitäen.

– Kun pääsee läheltä näkemään osaavien ja kokeneiden alue- ja kuntapoliitikkojen toimintaa, niin siitä voi itselleenkin poimia tietoa ja toimintatapoja tulevaan. Aluehallinnon käynnistäminen on historiallinen vaihe, jota on erittäin mielenkiintoista päästä seuraamaan ja osaltaan vaikuttamaan sinne syntyviin tapoihin ja käytäntöihin, hän tuumaa.

Aluesihteeri tulee vastaamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen sosialidemokraattiseen valtuustoryhmään ja aluehallintoon liittyvistä asioista. Lisäksi tehtävään kuuluu aluevaltuustoryhmän ja piirin viestinnällisiä tehtäviä. Aluesihteerin paikka oli avoimessa haussa 12.5–31.5. välisenä aikana.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Harri Sandell, 050 516 4139