Ajankohtaista

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Nasima Razmyarshared tweet on Twitter

Tämä viikonloppu oli joukkueiden. 💪Kaunis kiitos kullasta joukkuevoimistelijoille, lentopallojoukkueellemme onnea tuleviin mmkisoihin.

Tytti Tuppurainenshared image on Instagram

Terveisiä Maltalta! Viikon päästä maassa vaalit, ja Joseph Muscatin johtama työväenpuolue on voimissaan. Kampanjointi näkyy kaikkialla, ja tunnelma on korkealla. Labour on pitänyt liberaalia uudistuspolitiikkaa yllä, minkä soisi inspiroivan meilläkin. Tänään on Juhana Vartiaisen syntymäpäivä, ja sain tarjota hänelle aitoa demaritunnelmaa. 👍 Malta on kaunis, historian kyllästämä maa. Tänään täällä alkaa parlamenttien EU-valiokuntien kokous COSAC. Hienoa edustaa Suomea. #Malta #EU #Europe #politicstyttitup

Seurakuntavaalit 2014

Yleinen 12:04

Evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntavaalit pidetään syksyllä 2014. Ehdokasasettelu päättyy 15.9. seurakunnissa. Sosialidemokraateilla on useissa seurakunnissa ollut oma listansa, SDP:llä on myös seurakuntavaaliohjelma


Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan seurakuntavaaleihin, ole yhteydessä oman paikkakuntasi aktiiveihin tai piiritoimistoon, hanna.plattonen@sdp.fi.

Seurakuntavaalit 2014:
Ennakkoäänestys 27.-31.10.2014
Vaalipäivä su 9.11.2014