Ajankohtaista

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Nasima Razmyarshared tweet on Twitter

Tämä viikonloppu oli joukkueiden. 💪Kaunis kiitos kullasta joukkuevoimistelijoille, lentopallojoukkueellemme onnea tuleviin mmkisoihin.

Tytti Tuppurainenshared image on Instagram

Terveisiä Maltalta! Viikon päästä maassa vaalit, ja Joseph Muscatin johtama työväenpuolue on voimissaan. Kampanjointi näkyy kaikkialla, ja tunnelma on korkealla. Labour on pitänyt liberaalia uudistuspolitiikkaa yllä, minkä soisi inspiroivan meilläkin. Tänään on Juhana Vartiaisen syntymäpäivä, ja sain tarjota hänelle aitoa demaritunnelmaa. 👍 Malta on kaunis, historian kyllästämä maa. Tänään täällä alkaa parlamenttien EU-valiokuntien kokous COSAC. Hienoa edustaa Suomea. #Malta #EU #Europe #politicstyttitup

Periaateohjelma-keskustelu to 17.3. klo 18

Ajankohtaista 11:37

”SDP:n periaateohjelma uudistaa sosialidemokratian”

Tervetuloa keskustelemaan SDP:n uudesta periaateohjelmasta torstaina 17.3. klo 18 Työväenmuseo Werstaalle, Tampereelle!

Keskusteluun johdattelevan alustuksen pitää ohjelmatyöryhmän puheenjohtaja Juha Eskelinen. Tilaisuuden avaa Pirkanmaan Sosialidemokraattien varapuheenjohtaja Kaisa Penny ja keskusteluun johdattelee periaateohjelmajaoston vetäjä Esko Vatanen.

Lue lisää SDP:n periaateohjelmatyöstä täältä…

Järjestää Pirkanmaan Sosialidemokraattien periaateohjelmajaosto