Ajankohtaista

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Nasima Razmyarshared tweet on Twitter

Tämä viikonloppu oli joukkueiden. 💪Kaunis kiitos kullasta joukkuevoimistelijoille, lentopallojoukkueellemme onnea tuleviin mmkisoihin.

Tytti Tuppurainenshared image on Instagram

Terveisiä Maltalta! Viikon päästä maassa vaalit, ja Joseph Muscatin johtama työväenpuolue on voimissaan. Kampanjointi näkyy kaikkialla, ja tunnelma on korkealla. Labour on pitänyt liberaalia uudistuspolitiikkaa yllä, minkä soisi inspiroivan meilläkin. Tänään on Juhana Vartiaisen syntymäpäivä, ja sain tarjota hänelle aitoa demaritunnelmaa. 👍 Malta on kaunis, historian kyllästämä maa. Tänään täällä alkaa parlamenttien EU-valiokuntien kokous COSAC. Hienoa edustaa Suomea. #Malta #EU #Europe #politicstyttitup

Osallistu ja vaikuta! Lähde SDP:n kuntavaaliehdokkaaksi

Ajankohtaista 09:32

Seuraavat kuntavaalit pidetään keväällä 2017. Kuntavaalit on erinomainen mahdollisuus lähteä mukaan vaikuttamaan oman kunnan asioihin ja osallistua päätöksentekoon. Jokaisessa Pirkanmaan kunnassa ja kaupungissa tulee olemaan SDP:n ehdokaslista. Ehdokkaaksi voi osallistua myös sitoutumattomana ehdokkaana. 

Kuntavaaleissa virallinen asuinkunta määrittelee minkä kunnan ehdokkaaksi voi asettua. Kotikunta määrittyy 28.2.2017 tilanteen mukaan. 

Täyttämällä alla olevan lomakkeen voit ilmoittaa kiinnostuksesi SDP:n kuntavaaliehdokkaaksi. Ilmoitus ei ole vielä sitova.