Ajankohtaista

Ville Skinnarishared tweet on Twitter

Hallituksen on vaikea enää kritisoida isoa ja pahaa EU-mörköä, kun Suomi jättää suosiolla käyttämättä omaa liikkumavaraa lainsäädännössä.

Maarit Feldt-Rantashared image on Instagram

Aurinko paistaa ja lunta sataa! Raaseporissa ei kylmä haittaa eikä vähästä hätkähdetä. Vaaleissa sosialidemokraateille 29.5% äänistä ja hyvät fiilikset. Sauna lämpiää ja yhteishenki korkealla. Tästä tämä lähtee. - Solen skiner och det snöar. Vi är söta men inte av socker. Socialdemokraterna fick hela 29.5% av rösterna i Raseborg, vi tackar. Bastun är varm, fiilisen på toppen och gänget på gång. Nu kör vi. #raasepori #raseborg #pidetäänkaikkimukana #allaskamedmaaritfeldtranta

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

Nyt on aika ottaa rohkeita askeleita kohti uuden ajan elinkeino- ja teknologiapolitiikkaa. SDP on valmistellut kasvua ja työllisyyttä tukevan strategian, jossa esitettyihin toimiin toivottavasti myös maan hallitus tarttuu. - Ympäristöteknologiassa ja kierto- ja jakamistaloudessa olisi runsaasti hyödyntämätöntä kasvupotentiaalia, samoin palvelu- ja matkailualalla. Lisäpanostukset tutkimukseen ja tuotekehitykseen ovat nyt välttämättömiä, sanoo SDP:n kansanedustaja Lauri Ihalainen.Sosialidemokraatit SDP

Sosialidemokraatit SDPshared link on Facebook

– Katse pitäisi nostaa pelkästä hintakilpailukyvystä vientiin ja elinkeinopuolen uudistukseen. Suomella olisi hyvät mahdollisuudet muun muassa energiatehokkuudessa, ympäristöteknologiassa ja kiertotaloudessa. Olisin odottanut puoliväliriihessä jykevämpiä linjauksia, sanoo SDP:n kansanedustaja Lauri Ihalainen.Sosialidemokraatit SDP

Kutsu: Piirikokous 9.4.2016

Ajankohtaista 10:31

Pirkanmaan Sosialidemokraattien sääntömääräinen kevätpiirikokous pidetään lauantaina 9.4.2016 klo 10 Tampereen työväentalolla, Konsu- salissa, Hämeenpuisto 28.

Kokouksessa käsitellään piirin sääntöjen 12§:n määräämät asiat sekä käsitellään piirikokoukselle tehdyt aloitteet, jotka on toimitettava piirihallitukselle kirjallisesti viimeistään 26.2.2016.

Piirikokouksessa ovat päätösvaltaisia edustajia piirin sääntöjen mukaan vuodeksi 2016 valitut piirikokousedustajat.

Piirikokous on avoin kaikille SDP:n jäsenille. Poliittisen tilannekatsauksen pitää kansanedustaja, SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Tarja Filatov.

Virallinen kokousaineisto ja kutsut lähetetään jäsenjärjestöille sekä piirikokousedustajille kaksi (2) viikkoa ennen kokousta.