Ajankohtaista

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Nasima Razmyarshared tweet on Twitter

Tämä viikonloppu oli joukkueiden. 💪Kaunis kiitos kullasta joukkuevoimistelijoille, lentopallojoukkueellemme onnea tuleviin mmkisoihin.

Tytti Tuppurainenshared image on Instagram

Terveisiä Maltalta! Viikon päästä maassa vaalit, ja Joseph Muscatin johtama työväenpuolue on voimissaan. Kampanjointi näkyy kaikkialla, ja tunnelma on korkealla. Labour on pitänyt liberaalia uudistuspolitiikkaa yllä, minkä soisi inspiroivan meilläkin. Tänään on Juhana Vartiaisen syntymäpäivä, ja sain tarjota hänelle aitoa demaritunnelmaa. 👍 Malta on kaunis, historian kyllästämä maa. Tänään täällä alkaa parlamenttien EU-valiokuntien kokous COSAC. Hienoa edustaa Suomea. #Malta #EU #Europe #politicstyttitup

Jäsenmaksu E-laskuksi

Ajankohtaista 13:16

Voit tilata SDP:n jäsenmaksun suoraan E-laskuna omaan verkkopankkiisi. Valitse verkkopankista E-laskut ja käytä hakusanana ”Suomen Sosialidemokraattinen Puolue”.
E-laskua varten tarvitset edellisen jäsenmaksun viitenumeron sekä puolueen jäsennumerosi (löytyy myös edelliseltä laskulta).

Pankkikohtaisten erojen vuoksi yksityiskohtaisia ohjeita ei pysty antamaan.

Viitenumeroa ja jäsennumeroasi voit tiedustella myös sähköpostitse piiritoimistolta, pirkanmaa@sdp.fi. Seuraava paperinen jäsenmaksu postitetaan maksaville jäsenille elo-syyskuun vaihteessa.