Ajankohtaista

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Nasima Razmyarshared tweet on Twitter

Tämä viikonloppu oli joukkueiden. 💪Kaunis kiitos kullasta joukkuevoimistelijoille, lentopallojoukkueellemme onnea tuleviin mmkisoihin.

Tytti Tuppurainenshared image on Instagram

Terveisiä Maltalta! Viikon päästä maassa vaalit, ja Joseph Muscatin johtama työväenpuolue on voimissaan. Kampanjointi näkyy kaikkialla, ja tunnelma on korkealla. Labour on pitänyt liberaalia uudistuspolitiikkaa yllä, minkä soisi inspiroivan meilläkin. Tänään on Juhana Vartiaisen syntymäpäivä, ja sain tarjota hänelle aitoa demaritunnelmaa. 👍 Malta on kaunis, historian kyllästämä maa. Tänään täällä alkaa parlamenttien EU-valiokuntien kokous COSAC. Hienoa edustaa Suomea. #Malta #EU #Europe #politicstyttitup

Hiippakunta- ja kirkolliskokousvaalit

Ajankohtaista 14:16

Vuoden 2016 helmikuussa käydään hiippakunta- ja kirkolliskokousvaalit, joihin Kirkkodemarit ovat asettaneet ehdokkaita. Vaaleissa äänestää kirkon luottamushenkilöt ja papisto. Vaalit käydään 9.2.2016 

Tampereen hiippakunnan Kirkkodemarien ehdokkaat

Hiippakuntavaalit

2. Joni Lähde, Lopen seurakunta
3. Merja-Liisa Määttä, Keski-Lahden seurakunta
4. Marjo Niemenmaa, Tampereen eteläinen seurakunta
5. Marjatta Perkiö, Hattulan seurakunta

Kirkolliskokousvaalit

maallikkoehdokkaat

126. Eeva Liisa Hellsten, Riihimäen seurakunta
127. Elina Karttunen, Messukylän seurakunta (Tampere)

pappisehdokas

80. Rainer Backström, Tampereen Tuomiokirkkoseurakunta