Ajankohtaista

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Niinistöltä hyvä veto hakea jatkokautta ilman puoluesidonnaisuutta. Puoluepolitiikan ulkopuolisuus vetoaa niin meillä kuin muuallakin.

Joona Räsänenshared tweet on Twitter

Läntisen Uudenmaan kuntajohtajia ja kansanedustajia koolla Karkkilassa. Kuntien ajankohtaisten asioiden ohella tuskaillaan yhdessä sotea.

Nasima Razmyarshared tweet on Twitter

Tämä viikonloppu oli joukkueiden. 💪Kaunis kiitos kullasta joukkuevoimistelijoille, lentopallojoukkueellemme onnea tuleviin mmkisoihin.

Tytti Tuppurainenshared image on Instagram

Terveisiä Maltalta! Viikon päästä maassa vaalit, ja Joseph Muscatin johtama työväenpuolue on voimissaan. Kampanjointi näkyy kaikkialla, ja tunnelma on korkealla. Labour on pitänyt liberaalia uudistuspolitiikkaa yllä, minkä soisi inspiroivan meilläkin. Tänään on Juhana Vartiaisen syntymäpäivä, ja sain tarjota hänelle aitoa demaritunnelmaa. 👍 Malta on kaunis, historian kyllästämä maa. Tänään täällä alkaa parlamenttien EU-valiokuntien kokous COSAC. Hienoa edustaa Suomea. #Malta #EU #Europe #politicstyttitup

Antti Rinne Pirkanmaalla 2.3.

Ajankohtaista 11:56

SDP:n puheenjohtaja, valtiovarainministei Antti Rinne vierailee Pirkamaalla maanantaina 2.3. Mukana tapahtumissa on myös eduskuntavaaliehdokkaitamme.

klo 11:00-11:45 Tampereen Keskustorin maanantaimarkkinoilla, SDP:n teltalla
klo 14:00-14:45 Tampereen kauppahalli, Liisan leipomo
klo 15:30-16:20 Elon ostoskeskus, Linkosuon kahvila
klo 17:00-17:45 Kangasalan S-marketin edusta

Tervetuloa!